Cavalier King Charles wandelclub

Fifi († 27-09-2016)

Fi Fi Naam Fifi
Geb. datum 24-10-2006  († 27-09-2016)
Geslacht + kleur Westie
gecastr/gestrl? ja
baasje Jean Cuyvers
vrouwtje Ria Vercammen
huisgenoten cavje Snoopy
stad Baal – Tremelo

 

Slaap zacht mijn lieve schat,

Wij waren de hemel te rijk toen je 10 jaar geleden bij ons kwam wonen, Fingo had zijn zusje terug en wij, we konden ons geluk niet op. Heerlijk zoals jij altijd vrolijk rondhuppelde en overal liet blijken dat je het naar je zin had door opgewekt rond te crossen en knorrend over de grond te draaien en te woelen in je nestje, tot vorig jaar toen je ernstig ziek werd, je werd opgenomen en na 3 dagen strijden ben je weer bijna de oude, je moet wel alle dagen een prikje, je houd er ook een blindheid aan over na een tijdje, maar wij sturen jou samen met Fingo en Snoopy altijd in de juiste richting. Dan verlies je je broertje en weet het niet meer zo goed allemaal, toch weet je weer het beste ervan te maken, zo ben jij altijd blij en vrolijk.

Twee weken terug trof die ziekte je weer heel hard, nu is je kleine lijfje helemaal ziek en proberen we met al wat we hebben je er weer bovenop te helpen, weer vier dagen in de dierenkliniek en wij met een bang hart afwachten wat de uitkomst hiervan gaat zijn, je mag terug naar huis en wij zien al na 1 dag dat het niet goed komt, dus weer terug naar de dierenkliniek, nu voor 5 dagen maar je blijft vechten, je geeft nog niet op en wij krijgen weer hoop want jij straalt altijd die warmte uit die ons doet verder gaan in de strijd. Vrolijk ben jij als je weer thuis bent maar wij weten dat het niet voor lang is, ja het zijn je laatste dagen maar wij willen je niet laten gaan zonder we jou nog uitbundig hebben gekust en geknuffeld, en we voelen stilaan dat het genoeg is geweest voor jou, je stopt met eten en drinken en laat ons zo voelen dat je vertrekken wil, het is tijd, we nemen dan ook de beslissing om hier de natuur een handje te helpen want het is voor jou niet meer haalbaar, je hebt misschien wel niet veel pijn maar je lijfje is op, je kan ook al niet meer op je pootjes staan en je begint ons zo aan te kijken met die mooie ogen met de vraag van, gaan we nu? We moesten je wel laten gaan, zachtjes ben je ingeslapen in mijn armen terwijl ik je vertelde, je mag gaan mijn kleine meid, ga maar, ga naar je broertje toe en het was net of je het begreep en toen ging muisstil je zieltje vliegen. Het doet pijn, zeer veel pijn twee van onze lievelingen op zo een korte tijd te moeten zien heengaan, het is hier stil en leeg, Snoopy loopt ook verloren zonder broer of zus.

Dank je mijn kleine lieve Fi-fi voor al die mooie uren en dagen die jaren mochten zijn, dank je voor die heerlijke warmte die alleen een trouwe vriend kan geven, we hebben gevochten en verloren, we denken dan zo…nu zijn ze samen aan de regenboogbrug en kunnen lekker zonder problemen en zonder zorgen dartelen en spelen zoveel ze willen.

Wij blijven achter en koesteren elk moment dat jij ons vreugde en warmte hebt gebracht, we vinden het fijn alle mooie herinneringen op te halen die jij ons nalaat en dragen je voor eeuwig in ons hart.

Groot was jou liefde,

Groot is nu het verdriet,

Groot zijn de herinneringen die jij achterliet.

Slaap zacht lieve schat wie weet zien wij elkaar ooit weer.

Geboren te Schilde op 24-10-2006

Overleden te Tremelo op 27-9-2016