Cavalier King Charles wandelclub

Meuteke wandeling Hechtel 11-09-2016

Verslag B wandeling : Robin De Ridder
Fotos : Robin De Ridder, Chris Verboven

38e Duinentocht.
Mooie bosrijke tocht door de unieke Hechtelse Duinen. Bloeiende heide in natuurgebied De Brand. Met vergunning om te wandelen door het militair domein.

Verslag

En het is weer 2de zondag van de maand wat wil zeggen dat de cavjes nog eens de pootjes mogen strekken. Deze keer gaan we richting Hechtel gekend omwille van zijn mooie bossen en uitgestrekte heidegebieden. We vertrekken goed op tijd om zeker voor 10.30u ginds te zijn maar hadden er niet aan gedacht dat het die dag ook Sanicole airshow was met alle drukte vandien…Door alle vertragingen en de verplichte omleiding slagen we er nog net in om op 11u aan te komen. De meeste zijn er al echter enkele laatkomers zoals ons komen nog net aangespurt om iets later als gepland de wandeling te starten.

Nog even snel een lekkere sandwich eten en een colatje drinken en we zijn vertrekkensklaar. Alvorens we de wandeling starten maken we nog snel de groepsfoto om daarna nog even samen te wandelen tot aan de splitsing. Van daaruit wordt het tempo verhoogd bij de B groep en genieten we van de mooie bossen en heides die Hechtel ons te bieden heeft. Af en toe wat miezerregen maar niks al te erg. Na een tweetal uurtjes stappen beginnen we toch wel wat dorst en honger te krijgen maar geen rustpost te zien…of moeten we hem weer gemist hebben, iedereen heeft deze keer toch goed op de bordjes gelet? Uiteindelijk beslissen we dan maar om van de 11km een 9km te maken en een lusje over te slaan om zo sneller tot het eindpunt te geraken. We genieten nog allemaal wat na van de wandeling bij een drankje en een hapje om dan moe en voldaan huiswaarts te keren.

 

Deden mee : Pinky, Nesta, Casper, Roebie, Timo, Charlie, Roebie, Hachi , Shadow, Kira, Darko, Benji, Sammy, Miro en Letty

Linkje naar het foto album vindt je hier