Cavalier King Charles wandelclub

Fingo († 20-02-2016)

Fingo Naam Fingo
Geb. datum 24-10-2006 († 20-02-2016)
Geslacht + kleur Westie
gecastr/gestrl? ja
baasje Jean Cuyvers
vrouwtje Ria Vercammen
huisgenoten cavje Snoopy en Westie Fifi
stad Baal – Tremelo

 

Ongeveer negen jaar geleden kwam jij in ons leven, maar nu na zoveel plezier, intens geluk en jammer genoeg ook pijn,  is na die korte tijd het moment gekomen dat wij Fingo moeten laten gaan.

Jij was mijn kleine vent, in alles zullen we je missen, jou steun heeft ons weer moed gegeven om van het leven te kunnen genieten. Jij bracht ons warmte zoals alleen een trouwe vriend dit kan, jij was eerlijk en altijd goedgeluimd, altijd zin om de natuur te ontdekken, de bossen onveilig te maken, het huis te besmeuren, maar je was vooral een steun voor je zusje Fi-Fi  die de weg  moest volgen die jij bewandelde omdat zij die niet meer kon zien.

Waar ben je nou broer!!! Ik loop, je te zoeken maar vind je niet, ik vind je nestje maar je ligt er niet, waar ben jij naartoe waar ik niet mee kan gaan, laat ons toch niet zo verdwaasd alleen achter, wij willen je ooo zooo graag bij ons houden!!!! Jij die alles aanvaardde en iedereen nam zoals die was, de eerlijkheid en warmte die jij hebt gegeven is niet uit te drukken in een paar woorden dat vraagt een heel boek, vandaar hou ik het kort, want de juiste woorden om te beschrijven hoe wij ons nu voelen die vind ik niet.

Dank je mijn lieve schat voor al het mooie dat jij ons hebt gegeven, het spijt ons dat wij jou niet langer bij ons konden houden, de natuur heeft er anders over beslist.

Nooit vergeten wij die twee donkerbruine westieogen die ons zo droevig aankeken, het was alsof jij ons zeggen wou, het is tijd voor mij om te gaan.

Verdrietig gaven wij je nog een laatste knuffel en een dikke zoen en drukte je aan ons hart.

Wij konden je niet meer helpen  in je pijn en smart.

Lieve Fingo slaap nu maar zacht , jij blijft voor eeuwig in ons hart.

Dartel maar vrolijk rond onder die fel gekleurde brug, al je vriendjes zijn er om jou gezelschap te houden en met je te spelen, met je te slapen en te genieten van die wereld zonder vijanden, zonder zorgen en pijn.

We spreken  af aan de overkant van de regenboogbrug.

Daar zien wij elkaar ooit terug.

Dag broertje, dag lief stief broertje, dag lieve kleine schat, tot later?

 

Geboren in Schilde 24-10-2006

Overleden te Tremelo 20-02-2016