Cavalier King Charles wandelclub

Bo(2) († 08-02-2016)

Naam Bo(2)
Geb. datum  01-01-2005 (schatting)-(† 08-02-2016)
Geslacht + kleur Mastiff X (vondeling)
gecastr/gestrl? ja
baasje Fabienne Beguin
vrouwtje Anita Proost
huisgenoten cavje Sammeke en cavje Flor
stad Merksplas

 

 

Lieve Bo
Je kwam bij ons na ons Misty en ons Diane. Je kwam van dierenasiel Canina te Essen. Je was niet mijn eerste keuze… want je hoofd boezemde me echt schrik in. Bij Dierenasiel Canina wisten ze me te overhalen… superhond, je zal er héél veel liefde en plezier van ontvangen… er zit niets “kwaad” in… en dat was zo… Je was een “leubbe”, een “loebas” en je gaf alle dagen het beste van jezelf. Je was super met iedereen, of het nu kinderen, puppies of kippen waren… Alleen katten… daar liep je wel eens graag achter.
We hebben je 10 jaar bij ons gehad en je werd in januari 2006 geschat op één jaar. Je was, samen met je broer, gevonden tijdens het nieuwjaarsvuurwerk. Vuurwerk heeft je hele leven een helse schrik op je lijf gegeven, net als onweer.
Je ontplooide je bij ons tot een fijne hond, je hield ervan om lange wandelingen te maken en zwemmen… dat was, samen met je stokken en ballen je lange leven. Dat heeft de Via je nog geleerd. Nog zo’n waterrat…
Toen we je pas hadden, ontdekten we wat de reden was van je constante diarree… na een lange zoektocht bleek dat je chronisch nierfalen had. Meteen dachten we dat je niet lang meer had… maar je hield het 10 jaar met ons uit. En… je bent gegaan omdat je heupen je zwaar in de steek lieten.
Zaterdag zakte je door je heupen en geraakte je niet meer recht… Dat was niet de eerste keer… eind vorig jaar wilde je plots niet meer eten. De boosdoener bleek de pijnstiller te zijn. Een beetje zoeken en proberen… en je werd op de cortisonen gezet. Je herleefde, je bewoog terug meer én je begon terug te eten. Natuurlijk kregen we onze oude Bo niet meer terug… maar wél een blijere Bo. Bo, je was de goedheid zelve, je hebt onze Casper en ons Bijouke zien komen en gaan, je sloot ons Sammeke, onze Flor en onze Elco in je hart… en de logéetjes die regelmatig kwamen logeren. Jij was de “stille baas”, nooit met een hoge stem, nooit met een grol… je keek maar even en “het kleine grut” wist wie de baas was… als “natuurlijk”…. Je hebt hen nooit één poot verkeerd gedaan.

Het gaat je goed hierboven, Bo! Doe ons Make de groeten, én al onze woefkes die je voorgegaan zijn.

We hebben je héél graag gezien én blijven je graag zien. Rust zacht!

Bo
Geboren rond 01-01-2005 (?)
Overleden 08-02-2016