Cavalier King Charles wandelclub

Meuteke wandeling Bel-Geel 14-06-2015

Verslag : Betty Segers
Fotoreportage in volgorde van binnenkomen : Chris Verboven, Robin De Ridder, Kris Dufraing

Geel-Bel, Meerhout, een eigen organisatie van Robin en Kris

Voorwoordje van Chris: Ik had er zooo graag bij geweest, maar de microbe die Jef zijn stembanden onbruikbaar had gemaakt op de vorige wandeling, was overgewipt naar mij…met koorts natuurlijk. Ik zie dat er een Chinese vrijwilliger is gevonden voor het verslag. Vertel mij maar Betty wie die onverlaat is die je gedwongen heeft …. (-; mogelijk is het Jef zelf, die als verslag ook zou schrijven : twas goe.

Ching Chang Betty :
Plots word ik gebombardeerd als verslaggeefster van de dag, dus willen of niet, ik moet het verslag maken. Het zal wel iets meer zijn dan wat Louis zou schrijven. Zijn versie is: “Het was goed en plezant!”

Rond 10u parkeer ik mijn auto op het plein waar mijn gps mij naartoe geleid heeft.

Twijfelend of ik wel juist ben, kijk ik rond. En ja, daar zie ik Louis en Martha die naast mij parkeren. Gelukkig weet Martha waar we moeten zijn.

In de taverne ” De Kroon”, een gezellig cafeetje waar plaats gereserveerd is voor de wandelaars met hun cavkes. Met een koffie of iets fris wachten we op onze gidsen, Robin voor de korte wandeling en Kris voor de grote.

Voor alle duidelijheid (vooral voor Martha 😉 ), we komen om 10u30 samen om dan om 11u te starten met de wandeling. Dat is al 5 jaar zo, weet Robin ons te zeggen.

Enfin, we vertrekken!

Eerst een stukje op straat om zo op een wandelpad te komen. Het is een mooie wandeling met mooie natuur, smalle wandelpaadjes, zandpaadjes …

Halverwege komen we aan een grote plas waar de hondjes kunnen genieten van het water, het ene cavke wat meer dan het andere. Vooral Timo heeft de grootste lol.

De baasjes hebben dan tijd om te genieten van hun picknick, voor diegene het niet vergeten zijn. (he Robin!)

Op die plek zou de groep zich opsplitsen voor de kleine en grote toer, maar aangezien er maar twee kandidaten zijn voor de grote wandeling, wordt er al snel beslist om met z’n allen samen de kleine wandeling te doen. Op zich niet erg, want met de warmte was het goed zo.

De wandeling eindigt op het terras van “De Kroon” waar ieder naar believen iets kan drinken en/of eten.

Het was weer een gezellige zondag met een gezellige bende.

Deden mee : Akira, Bink en Wiske, Bo en Molly, Charly2 en Jelle en Roebie en timo, Darko en Kira, Nesta, Pinky, Witse en Fanny