Cavalier King Charles wandelclub

Indy († 11-04-2015)

Indy Naam Indy
Geb. datum 02-06-2003 ( 11-04-2015)
Geslacht + kleur reutje tricolor
gecastr/gestrl? nee
baasje Eddy Sterckx
vrouwtje Ann Therie
huisgenoten cavje Bruce
stad Vilvoorde

Indy is de soulmate van Bink, zij tweeen hebben het Meuteke opgestart 11 jaar geleden. Indy was toen één jaartje oud, Bink nog een pup.
Indy is geruime tijd enig hondje geweest, tot Bruce bij hem kwam. Hij heeft een prachtig leven gehad met dagelijkse wandelingen, een grote tuin en een maatje om hem gezelschap te houden. Een jaar geleden kreeg Indy de diagnos Cushing. Hij heeft geen pijn gehad, maar is langzaam uitgedoofd als een kaarsje. Toen hij geen zin meer had in eten hebben zijn baasjes hem geholpen bij het afscheid. Vaarwel lieve schat, ooit komt je maatje Bink je achterna.
Dan kunnen jullie samen snuffelend door de hondenhemel dwalen.