Cavalier King Charles wandelclub

Odie († 28-03-2015)

Odie Naam Odie
Geb. datum 01-12-2004 ( 28-03-2015)
Geslacht + kleur reutje black en tan
gecastr/gestrl? nee
baasje Eddy Huypens
vrouwtje Garda Van De Velde
huisgenoten nee
stad Beerse

Odie was de allereerste herplaatser van ons Meuteke. Hij had een verschrikkelijk leven, werd geslagen en gepest door een tienerzoon, en gemolesteerd door enkele chiwhawha’s. Toen hij eindelijk van zich afbeet werd hem dat zo kwalijk genomen dat hij zou geeuthanaseerd worden. Garda en Eddy hebben hem liefdevol opgenomen in hun huis. Er bestaat geen vriendelijker, en dankbaarder hondje als Odie. Na het overlijden van zijn maatje Prutske is ook Odie bezweken. Een trombose werd hem fataal. Het gemis van Prutske heeft daar zeker toe bijgedragen. Voor jouw Odie hebben we altijd een speciaal plekje in ons hart gehouden. Vaarwel.