Cavalier King Charles wandelclub

Meuteke wandeling Heppen 10-05-2014

Verslag : Nancy Van Barel
Fotoreportage in volgorde van binnenkomen : Robin De Ridder

Heppen Leopold I stappers

Om 10.20 uur waren wij al op post in het Buurthuis Heppen in de Heidestraat. Ziggy is een beetje ongerust, er zijn nog geen cavkes aanwezig.

Gelukkig komen een paar minuten later de vier musketiers, Charly, Jelle, Timo en Roebie samen met Martha en Louis. Heel enthousiast vult Quincy met Rik en Rina het gezelschap aan en dan zien we ook Kizzy die Casper heeft meegebracht en Robin die voor hun vervoer zorgde.

Zeven cavkes en cocker Casper hebben er duidelijk zin in. De grote vraag van de dag “zijn de weergoden ons gunstig gezind”.

Er zijn drie wandelingen  4, 6 en 10 km. We kiezen de gulden middenweg en vertrekken om 11.00 uur.

Na honderd meter zijn we al in het bos en worden de cavkes los gelaten. Ziggy blijft nog even aan de lijn, het is pas zijn tweede cavkes wandeling en hij is nog een beetje onzeker.

Ongerust kijken we af en toe naar de hemel, maar de weergoden zijn ons inderdaad gunstig gezind.

Kizzy stapt heel moedig mee en gaat maar heel af en toe in de buggy. De vier musketiers zijn dol enthousiast en nemen regelmatig een verfrissend bad in een plas water.  Quincy is in topvorm, hij loopt op en af en komt altijd vol vreugde terug naar Rik en Rina.

We lassen een stop in voor een groepsfoto van de hondjes met hun mensjes. We laten de cavjes drinken. We kijken weer naar de hemel en daar …… is de zon.

Na een tiental minuutjes gaat de tocht verder.

Het is echt een super, leuke wandeling waar we bijna heel de tijd in het bos vertoeven en weinig of niet langs de straat moeten lopen.

Nu volop zon en een mooie open plek in het bos die roept om een groepsfoto van de hondjes. De zeven cavkes en Casper op een rijtje vraagt van de baasjes een beetje geduld maar het resultaat is een super leuke hondjesgroepsfoto.

Om 13.00 zijn we terug in het clubhuis. Nog wat nababbelen met een natje en een droogje en afspreken voor de volgende wandeling.

Deden mee : Ziggy, Charly en Jelle en Timo en Roebie, Kizzy en Casper, Quincy