Cavalier King Charles wandelclub

Happy († 12-11-2013)

Happy Naam Happy
Geb. datum 23-05-2003 ( 12-11-2013)
Geslacht + kleur reutje Tricolor
gecastr/gestrl? nee
baasje geen
vrouwtje Joke Van Looveren
huisgenoten geen
stad Antwerpen

Nota van Chris : Happy is een lid van ons Meuteke van het eerste uur. En vermits het Meuteke volgend jaar 10 jaar bestaat, zijn er niet meer zoveel cavjes van het eerste uur meer over. Vandaar dat ik wat toelichting geef voor wie later aansloot bij ons.
Hij was de grootste en mooiste tricolor die wij ooit hebben mogen verwelkomen. Stoerder dan onze Bink maar met een peperkoeken hartje. Happy had door zijn gestalte last van hernia. Zijn vrouwtje heeft er alles aan gedaan om hem daarin te begeleiden. Je kan Happy terugvinden op onze dokterspagina bij Wellnes voor honden toen hij een kuur ging volgen voor zijn Hernia. Happy had van bij de geboorte een hartafwijking, maar heeft toch nog de leeftijd van 10,5 jaar mogen halen.

Wij wensen Joke veel sterkte bij het verlies van haar trouwe vriend.