Cavalier King Charles wandelclub

Wolfke († 29-06-2013)

Wolfke Naam Wolfke
Geb. datum 13-11-2005 ( 29-06-2013)
Geslacht + kleur reutje Ruby
gecastr/gestrl? ja
baasje Patrick Gentens
vrouwtje Yolanda Bruyninckx
huisgenoten cavje Snoepy poezen Freya en Pouls
stad Tienen

 

WolfkeEeuwigeJachtv

Mijn 40 ste verjaardag was de mooiste ooit! Toen kwam er namelijk een klein bolletje wol van amper 900 gr. in mijn leven. We kochten je tegen beter weten in, in een dierenwinkel en je bleek ernstig ziek. Maar door de goede zorgen van onze dierenarts en veel liefde van ons, kwam je er door.
Toen je 3 maanden oud was ging ik met je naar de puppyklas. Dit was geen makkelijke opgave want wat je ginder leerde deed je hier thuis onmiddellijk maar in de les was je alles weer vergeten, want er was zo veel te ontdekken aan de rand van het oefenveld …. Toen we een apport oefening deden ging je je speeltje wel halen maar je liep ermee naar de mensen die aan de kant stonden te kijken.

Je groeide op tot de meest beruchte reu van het meuteke, want toen we de eerste maal meewandelden (je was 6 maanden oud) wou je prompt alle teefjes versieren en bezorgde je ons het schaamrood op de wangen.)

Je was 10 maanden oud toen Snoopy in je leven kwam en jullie waren onmiddellijk onafscheidelijk.

En je leven ging rustig zijn gangetje. Je was steeds klaar om kattenkwaad uit te steken, en in jouw omgeving was geen eend of meeuw veilig. Daar ging je al blaffend achter. Ook zwemmen en wandelen waren je favoriete bezigheden.

Toen je 5 was ontdekte de dierenarts dat je hartje niet goed was en moest je pilletjes nemen, maar dat leek onder controle. Alleen kon je de laatste tijd niet zo vlug meer stappen als wij dus lieten we je op je eigen tempo wandelen en als het echt niet ging bleef je (dik tegen je zin) thuis, want in de buggy zitten daar wou je niets van weten.

Twee weken geleden gingen we nog samen op vakantie naar zee en heb je nog erg genoten.

Vrijdag merkte ik dat je hoestte dus besloot ik om maandag ochtend naar de dierenarts te gaan. Toen ik je gisteren zag, ademde je moeilijker en belde ik de dierenarts van wacht. We mochten in de namiddag komen, maar toen ik terug naar je keek ademde je niet meer. Ik ben dan beginnen reanimeren en even leek het te lukken maar onderweg naar de dierenarts kreeg je stuiptrekkingen en blies je letterlijk je laatste adem uit. De dierenarts kon enkel vaststellen dat je naar de hondenhemel vertrokken was.

Thuisgekomen namen Snoopie en de poezen Freya en Pouls op hun manier afscheid van je.

Wolfke: mama en papa(Yolanda en Patrick), bomma en bompa (Jenny en Omer), broer Snoopy, en de poezen (Freja, Poussy en Pitoe) zullen je nooit vergeten.