Cavalier King Charles wandelclub

Zohra († 17-08-2012)

 

Zohra Naam Zohra
Geb. datum 10-05-2005 ( 17-08-2012)
Geslacht + kleur teefje Berner Senner
gecastr/gestrl? nee
baasje Jordi Castro
vrouwtje Mieke Bollen mama Jordi
huisgenoten cavje Chica/papa van Jordi Marcel
stad Alken

Hierbij meld ik het overlijden van onze berner senne Zohra, bodyguard van cavje Chica. Al enkele weken voelde ze zich futloos, at minder en minder en dronk veel naar haar gewoonte. Bloedresultaat en urinestaal leverden geen merkwaardige resultaten op. Tot we afgelopen donderdag een echo lieten uitvoeren van de buikstreek. De milt zat vol tumoren. Dit moest dus verwijderd worden en tijdens de operatie zouden ze kijken of er nog tumoren zichtbaar waren, want de milt was zo groot dat ze niet meer konden zien op de echo. Eergisteren hebben ze haar dan geopereerd, we hadden ons al voorbereid op het ergste en afscheid genomen. Uurtje later belt de dierenarts dat heel de buik vol tumoren zat: milt, lever, darmen, … Het had geen zin om verder te doen en ze vroeg onze toestemming om Zohra’ke te laten inslapen. Onze bobbie had al genoeg afgezien, want het was al maanden aan het woekeren in haar lichaam. Smiddags zijn we haar levenloze lichaam gaan ophalen en savonds heeft ze een mooi grafje gekregen in onze tuin. Ze heeft 7 mooie jaren aan de zijde van Chica gestaan. Slaapwel Zohra.