Cavalier King Charles wandelclub

Lady († 08-06-2012)

ADOPTANTJE LADY IS OVERLEDEN OP 8 juni 2012 KLIK HIER VOOR HAAR DAGBOEKJE

LadyDSC02343 LadyFientjeDSC00572

We hebben helaas onze Lady in moeten laten slapen. Ze had al meer dan een jaar last van verlammingsverschijnselen aan haar achterlijf. Deze werden steeds erger. Op het laatst kon ze geen twee meter meer lopen zonder om te vallen. Ze was compleet afhankelijk van ons. We droegen haar overal naar toe. We moesten haar zelfs naar haar drinkensbak dragen, en dat terwijl ze door haar suikerziekte erg dorstig was. Erg zielig. De laatste weken was ze ook niet meer blij. Zelfs mee naar buiten in het fietsmandje kon haar niet meer plezieren. De grens was bereikt (volgens de dierenarts eigenlijk al eerder). Een week geleden is ze rustig in geslapen. Lady is ondanks haar handicap 12 jaar oud geworden.

Haar dochter Fientje heeft het er moeilijk mee. Ze doet wat ze moet doen, maar verder ligt ze maar in haar mandje. Hopelijk gaat het snel wat beter met haar.