Cavalier King Charles wandelclub

Boy († 04-05-2012)

Boy1 Naam Boy (1)
Geb. datum 03-06-2005 ( 04-05-2012)
Geslacht + kleur reutje Blenheim
gecastr/gestrl? nee
baasje Martine Gonissen
vrouwtje Christiane Lenders
huisgenoten poes Joske
stad As
P1110083klein P1110084klein

Boy was dol op wandelen. De wandelingen met de cavjes waren altijd een feest. Hij was heel rustig en zorgde nooit voor problemen ( behalve als hij schapen geroken had … ). Hij was de lieveling van iedereen. De kindjes waren gek op hem, maar het heeft niet mogen zijn. In februari merkten we dat er iets mis was met Boy. Hij kon steeds minder en zakte gewoon door zijn poten. Geen enkele dierenarts vond de oorzaak tot men uiteindelijk na het maken van een hersenscan de syringo vaststelde. Zijn toestand ging zo snel achteruit. Na hevige stuipen werd hij opgenomen op intensieve zorgen in de universiteitskliniek. Boy overleed op 4 mei 2012, amper een week na de diagnose … Hij had geen enkele kans. We missen hem ontzettend en zullen onze kleine jongen nooit vergeten.
Christiane en Martin