Cavalier King Charles wandelclub

Hondenjasje voor Cavalier King Charles

Zo’n jasje is helemaal niet slecht, integendeel, het zorgt ervoor dat de lichaamstemperatuur van je hond op peil blijft en beschermt hem tegen wind, regen, sneeuw, koude… en aangezien je hond dat jasje ook niet elke dag 24 uur op 24 draagt kan het ook absoluut geen kwaad voor de vacht.
Wat aanvaardbaar is, dat is dan weer voor iedereen anders, denk ik, de ene vindt een regenjasje net kunnen, terwijl de andere zelfs een “motorpakje” voor zijn viervoeter aanschaft… tja 😉
(Patroon voor een zelfgebreide “Nelsontrui” is in de maak)

De kleine lettertjes: Alle informatie die u op deze pagina’s aantreft is geschreven door Elke Gillijns, dierenarts te Herzele. De informatie is auteurrechterlijk beschermd. Kopiëren en/of verspreiden van deze informatie, in welke vorm dan ook, is derhalve niet toegestaan, tenzij met haar schriftelijke toestemming. Een link naar dit artikel wordt door ons wel zeer gewaardeerd.