Cavalier King Charles wandelclub

Meuteke wandeling Lommel A groep 09-08-2009

Verslag : Christiane  Lenders
Fotoreportage  : Beatrijs Reusens (zie onderaan)

We komen aan om 9u30, drinken een kop koffie, vullen ons inschrijvingsformulier in en vertrekken stipt om 10u zoals afgesproken.
Het is een mooie bosrijke omgeving, veel schaduw, maar wel erg druk. Boy en Laika hebben al snel begrepen dat het heerlijk loslopen wordt ! Na ca. 7 km komen we aan de eerste rustpost. We hebben al gemerkt dat de organisatie goed in elkaar zit en het parcours is heel goed aangegeven. En deze mensen zijn ook snel met het opstellen van extra tafels en stoelen, zoveel volk hadden ze blijkbaar niet verwacht !
Na 20 min pauze stappen we weer op. Het is een extra lus van nog eens 7 km. Het is er veel rustiger en de omgeving is prachtig. We wandelen door zandduinen en langs het mooie kanaal van Beverlo genieten we van de jachten.
Om 12u50 arriveren we voor de tweede keer aan Den Horst. Het is een blij weerzien met de andere cavjes en hun baasjes. Om het goede tempo in de benen te houden vertrekken we na een halfuurtje voor de laatste etappe. Dit keer gaat het door het prachtige heidelandschap. Laika en Boy volgen als twee flinke honden en vinden een leiband echt overbodig. Aan de « Leyssenmolen » houden we een korte drinkpauze, het is zo’n lekker warm weer dat je er wel dorst van krijgt.
Om 14u45 bereiken we ons einddoel. Jammer, de taart is (weeeeer) op, maar een frisse pint is ook meer dan welkom. En nu is het wachten op het Meuteke……..
Het was een fijne wandeling met een behoorlijk tempo en we hopen dat volgende keer nog enkele cavjes met hun baasjes onze ploeg versterken !

Groetjes en een dikke poot van Boy 1 en Laika
Deden mee in de A-groep : Boy1 en Laika