Cavalier King Charles wandelclub

Meuteke wandeling Leopoldsburg B groep 09-12-2007

Verslag : Leen Verluyten en Joris Bossaert

LEOPOLDSBURG (LIMBURG)
10u30
Chocoladetocht
4-6-12-15-20 km
Organisator: LEOPOLD I STAPPERS (406)
Start: Buurthuis Heppen, Heidestraat, Leopoldsburg-Heppen.09

Nadat het twee weken bijna continu had geregend, was het vandaag, 9 december, bang afwachten wat de weergoden voor ons in petto gingen hebben.

Om tien uur vertrokken we richting Leopoldsburg, de zon was al van de partij.  Toch hadden we een sterk vermoeden dat de opkomst eerder schaars ging zijn.  Eenmaal daar aangekomen was er geen enkel ander cavje te bespeuren; hadden we ons van adres vergist? Na contact met Chris opgenomen te hebben, wisten we : het was afgelast.  Wat gingen we nu met die grote zak snoep vol lekkers doen die we bij hadden, zodat de grote goede Joris kon trakteren voor zijn 23ste verjaardag?

Diep teleurgesteld, maar moedig zoals we zijn, hebben we dan toch beslist om de 6km te wandelen.  Al snel doken we het bos in, waar ons ongerepte natuur te wachten stond.  Vele mensen keken vol bewondering naar onze grote roedel.  Ditmaal nam Trixie eens de leiding en liep gezwind met geheven kop voorop.  De modderpoelen waren op 1 hand te tellen, de cavjes zelfs op 1 vinger.  De lucht was blauw, de zon scheen helder; waar was de rest toch??

Na een uur te hebben genoten van het zonnetje en de frisse boslucht bereikten we weer het startpunt van de wandeling.  Moe, maar voldaan keerden we naar huis.

PS : Het snoep was zeer lekker.

Deden mee:

Trixie