Cavalier King Charles wandelclub

BBQ bij Kim en Benni 26-08-2007

Verslag : onze drie jonge meiden : Ilke, Nele en Angela
Fotoreportage : Staf Vermeiren (zie onderaan)

Aan allen die gekomen waren proficiat,
Aan allen die niet gekomen waren ook proficiat!

Ondertekende Burgemeester

Toen we allen aangekomen waren zijn we gestart met een goeie kop koffie. Waar we natuurlijk ook mee geïndigd zijn. We zijn rond 11 uur vertrokken voor een wandeling van 18km met zeer goed weer in het vooruitzicht.
In het begin verliep alles proper maar al snel ondervonden enkele baasjes het vele slijk in het zijweggetje. We kwamen 1 grote plas tegen en de eerste hond die er zich in waagde was toch wel Droopy.
Al snel vonden we een nieuwe naam voor Het Meuteke; de Luizenbakken, dankzij een wielerterrorist. Hiervoor hatelijk bedankt, maar we blijven toch bij Het Meuteke. Hierna kwamen we een modderpoel tegen waar iedereen probeert langs te gaan maar 1 dappere vrouw; ons Marleen stapt er moedig door en geeft ons de tip om onze schoenen op te knappen met Coral. We kwamen toen een splitsing tegen en raakten even verdwaalt, waarna we toch probeerden de properste weg in te slaan. Daarna kwamen we aan een drukke baan die ons door het Driebomekesberg domein brengt en zo regelrecht naar “de Trappisten”. Toen we daar aangekomen waren en allen gegeten hadden, nadat de 3damen eindelijk hun sla hadden gekweekt, de tomaten uit Spanje ontvangen hadden en het kieken een ei had afgestaan reden de broodjes de hongerige oventjes binnen.
Bij het vertrek was ons Nele zo blij dat ze haat Ice-Tea pardoes op de grond smeet. Tijdens de terugweg kwamen we een norse boswachter tegen die ons er nog maar een aan herinnerde om de hondjes aan de leiband te houden. Na de wandeling hebben we genoten van een heerlijke bbq waar heel wat is afgelachen werd. Kim & Benny hadden echt hun best gedaan en het tot een goed einde gebracht. Bij het naar huis gaan werd de avond afgesloten met een goeie kop koffie en de blauwe flikkerlichten op de achtergrond wegens een ongeval. Toby probeerde ons te verleidde om te slaap met zijn aanstekelijke gesnurk. De dag was voor 100% geslaagd.