Cavalier King Charles wandelclub

Meuteke wandeling Boom C groep 08-04-2007

Verslag : Vera Dewil
Fotoreportage : Vera Dewil

Omdat  er Cavkes zijn, en ook vrouwtjes en baasjes natuurlijk, die niet zo ver meer kunnen stappen zijn er twee ploegen in onze wandelclub. Na 4 kilometer splitsen de twee groepen.

Billy, Choupetchie, Dotchie, Emma, Gismo, Kentchie, Mitchie, Ratchie, Sanne, Snoepy, Toby, Wolf en hun vrouwtjes en baasjes stapten zonder de anderen verder. Het is nog maar een tweetal kilometer dus veel valt er niet over te vertellen.

Philiep‘s dochtertje Aukje, die Mitchie en Choupetchie aan de leiband heeft, en het enige kind (alhoewel…) is in het gezelschap, wil graag de gids zijn. Ze neemt een lange tak en neemt haar taak zeer ernstig. Als een volleerde gids loodst ze ons via de blauwe pijltjes in de juiste richting. Wanneer we bijna ons einddoel bereikt hebben zien we links van ons een kermis staan. En wie begint er te zeuren dat hij op de paardenmolen wilt…ja het grootste kind van allemaal, Patrick. Maar zijn vrouwtje Yolanda smoort al vlug zijn gezeur met een ‘de paardjes hebben hun pyama nog aan!’. En Aukje die had voor één keer geen interesse in de kermis, zij moest werken…

Eens terug in de zaal, de garage van de brandweer van Boom, kregen we een ‘pompierke’ aangeboden. Neenee, natuurlijk geen brandweerman, wel een zelfgemaakt jeneverke. Terwijl we op de rest van de Cavalierbende (en hun aanhang) zaten te wachten hebben we gezellig nader kennis gemaakt met de nieuwelingen in de groep. De tijd die vloog voorbij, voor we het wisten was het tijd om weer naar huis te gaan. Het was weer een geslaagde namiddag zowel voor ons als voor onze viervoeters!

Deden mee in de B-ploeg :

Ayla, Bink, Bruce, Casper, Cleo, Dino1, Dixi, Droopy, Fritske, Happy, Indy, Laïka, Rhanny, Snoepy2, Snuffel, Wiske, Zino

Deden mee in de C-ploeg

Billy, Choupetchie, Dotchie, Emma, Gismo, Kentchie, Mitchie, Ratchie, Sanne, Snoepy, Toby, Wolf,111