Cavalier King Charles wandelclub

Meuteke wandeling Sinaai C groep 13-08-2006

Verslag : Vera Dewil
Fotoreportage : Frank Dreessen
Reuzegroot verslag van een korte wandeling

Na zo’n 5,5 km (schat ik) samen stappen met de hele meute, moesten we met wel een héél kleine bezetting verder. Oma Boetchie was echt al verschrikkelijk moe en ook opa Toby had niet echt veel zin om nog veel energie te verspillen. Dotchie en Mitchie leken (toen nog) onvermoeibaar.

Samen met Erna en Gerda slenterden we zo’n beetje naar ons einddoel, ondertussen gezellig anekdotes vertellend over onze “Houdini’s”. (ontsnappingskoning voor diegenen die Houdini niet zouden kennen)

Echt veel verslaggeving is er niet te doen…één lange straat en we konden onze dorst al laven. Om 13.25 uur zaten we al met een fris pintje op het terras van ons einddoel. Toby, Boetchie en Dotchie lagen al snel uitgeteld onder ons tafeltje, Mitchie was nog steeds zo uitgelaten als een dartel veulentje… Rond 15.30 uur kwam er een onheilspellende donderwolk ons gezellig onderonsje verstoren. Philiep en ik namen dan maar het zekere voor het onzekere en namen afscheid van Erna, Gerda en Toby. We zaten nog maar net in de auto toen de eerste druppels vielen. Onze hondjes? Daar hadden we geen hond meer aan…binnen de kortste keren waren ze vertrokken naar hondendromenland. Ook nu nog…we zijn een uurtje of twee later, liggen ze nog alledrie gelukzalig te ronken. Ze dromen vast en zeker van al hun Cavaliervriendjes. Wat een hondenleven!

 Deden mee in de B-groep

Bink, Casper, Dino, Gizmo, Happy, Nicky, Snuffel, Toby, Zino

Deden mee in de C-groep:

Boetchie, Bono, Dotchie, Mitchie

Werden gemist

Aïké, Amy, Ayla, Basil, Bieke1, Bieke2, Boy1, Boy2, Bruce,  Charlie, Chica, Cissi, Cleo, Els, Emma, Fritske, Frodo, Indy, Kato, Kimba, Laïca, Prutske, Rhanny, Sanne, Tasha, Waldo, Wolf, Xena, Ziggy, Zino